НОВОСТИ И ИЗВЕШТАИ

Сите новости и извештаи во врска со натпреварот, кампот и музичкиот фестивал во Салцбург

ВИДЕО ФЕСТИВАЛ

Вашиот пат до ѕвездите!

ПАТОТ ДО ЅВЕЗДИТЕ!

ДАЛИ НЕКОГАШ СТЕ ПОСАКУВАЛЕ ДА:
ДА СЕ ПРИДУЖИТЕ НА СЛАВНИТЕ ЛИЧНОСТИ НА НАЈПОЗНАТИОТ МУЗИЧКИ НАСТАН ВО ЕВРОПА
ДА ЈА ИКОРИСТИТЕ ВАШАТА КРЕАТИВНОСТ ЗА ДА ГИ ИСТАКНЕТЕ ВАШИТЕ ТАЛЕНТИ ВО ЈАВНОСТ, НА НАЈДОБАР ОД НАЈДОБРИТЕ
ДА ГО ВИДИТЕ САЛЦБУРГ СО ВАШИ ОЧИ
ДА ЧЕКОРИТЕ НА ТЕАТАРСКАТА СЦЕНА ВО ГРАДОТ НА МОЦАРТ…
СТЕКНЕТЕ ИСКУСТВО ПРЕКУ УЧЕСТВО ВО СТИПЕНДИСКАТА ПРОГРАМА НА SOLWAY MUSIC FELLOWSHIP ВО САЛЦБУРГ, КАДЕ ЌЕ ИМАТЕ БЕСПЛАТНА МОЖНОСТ ДА ГО НАУЧИТЕ АНГИСКИОТ ЈАЗИК
© 2020 SOLWAY MUSIC FELLOWSHIP PROGRAM
CREATED BY DOT SHOT